femeie gatind

Atunci cand vrei sa prepari o masa demna de un Masterchef sau cand vrei doar sa faci o cafea, trebuie sa te misti in voie prin bucatarie, sa stii unde se afla fiecare ustensila si sa ai mereu la indemana oalele si tigaile. Daca fiecare experienta a ta in bucatarie se poate traduce  Hell’s Kitchen si  se termina cu vase sparte, oale ciobite sau tacamuri pe jos, trebuie sa faci o schimbare!

 Vei vedea cat de placut si de relaxant este sa gatesti intr-o bucatarie in care gasesti cu usurinta fiecare castron si ai mereu la indemana un blat de lucru special, termorezistent.Daca bucataria ta nu indeplineste aceste lucruri, atunci ai nevoie de o bucatarie noua. Mai exact, de mobila de bucatarie, realizata la comanda, exact pe dimensiunile spatiului tau si compartimentata conform nevoilor tale.

 

3 Sfaturi pentru o bucatarie de vis

Mobila-de-bucatarie-Profi

  1.  -Apeleaza la sfaturile unui designer! Va sti sa iti foloseasca la maxim spatiul si sa iti mobileze colturi si spatii pe care le credeai inutile si imposibil de utilizat.

 

 

  1. -Daca spatiul iti permite, nu te feri de insula de bucatarie, dotata cu sertare mari si dulapuri incapatoare. Vei castiga nu numai  loc de depozitare ci si o zona in jurul careia se poate strange la micul dejun intreaga familie.

Bucatarie-Grande

  1. -Iesi din zona de confort si indrazneste! Foloseste materiale cum este  MDF-ul,   in culori tari  in combinatie cu stilul clasic vei obtine un rezultat la care nu te asteptai. Te va reconforta fiecare experienta culinara in propria bucatarie si vei vedea admiratia din partea familiei si a prietenilor.

 

 

 

 

 

 

sursa foto 1: http://www.healthline.com/health-slideshow/cooking-tips-for-crohns-disease

 

 

No comments

The comments are closed.

Cere oferta

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon

Subiect email

Mesaj

Adauga schita:

 

captcha

×