Canapele
Canapele

Canapele

Imbie familia sau prietenii de a se bucura, impreuna cu tine, de petrecerea timpului liber intr-o camera ce are ca piesa principala canapeaua ideala: confortabila, generoasa si extensibila. Canapeaua poate fi tapitata, la comanda, cu mai multe tipuri de materiale, textile sau piele, in culorile care iti plac si care se armonizeaza cu obiectele din jur. Spatiile mici pot profita de o canapea fotoliu extensibila.

Fotoliu si canapea Hugo

Fotoliu-si-canapea-Hugo
Disponibilitate: 14 zile
Montaj: gratuit
Transport: gratuit in Bucuresti
Garantie: 24 luni
Comanda prin telefon:
031.432.68.84
0730 MOBILA

Dorinta de confort si modern au creat acest model de canapea si fotoliu. Gama HUGO este produsa pe structura de lemn si chinga elastica, tapitat cu burete si diverse materiale si culori.

Cusaturile duble pot fi realizate in ton cu materialul sau in contrast, astfel incat produsele se pot asorta cu diverse nuante de mobilier.

Produsele  HUGO se pot intalni in receptii, sali de asteptare sau camere de hotel, precum si in birouri moderne sau in locuintele proprii.

Pret de la : 0,00 RON

Loading Updating cart...
Inchide X
Paleta de culori disponibile Atentie: Nuantele din imagini difera fata de cele din realitate in functie de setarile monitorului dumneavoastra! Nuante pentru: Fotoliu si canapea Hugo
Cere oferta

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon

Subiect email

Mesaj

Adauga schita:

 

captcha

×