Receptii
Receptii

Receptii

Primul impact, intr-o organizatie, il reprezinta zona de primire a clientilor sau colaboratorilor. Mobilierul de receptie realizat la comanda se adapteaza spatiului si specificului activitatii prin diversitatea materialelor si finisajelor oferite. Calitatea principala a mobilierului de receptie este rezistenta la frecare a blatului si optimizarea spatiului de lucru cu dulapuri de stocare ascunse. Proiectele noastre includ toate aspectele specifice mobilierului de receptie, ce-i confera functionalitate si durabilitate in timp.

Mobilier receptie office Stif

Mobilier-receptie-StifMobilier Receptie Stif Detaliu
Disponibilitate: 14 zile
Montaj: gratuit
Transport: gratuit in Bucuresti
Garantie: 24 luni
Comanda prin telefon:
031.432.68.84
0730 MOBILA

Zona de receptie reprezinta primul contact pe care un vizitator, client sau partener de afaceri il are cu afacerea noastra. De aceea este extrem de important sa acordam o atentie sporita amenajarii si mobilarii acestui spatiu. Mobilier receptie office Stif realizat la comanda trebuie sa fie in egala masura functional cat si potrivit pentru spatial respective din punct de vedere estetic. Mobilier receptie office Stif reprezinta o solutie clasica realizata din PAL melaminat in linii drepte, rezultatul find unul demn de un aspect business.

DESCRIERE MOBILIER RECEPTIE STIF

DIMENSIUNI Dimensiunea totala:Lungime:4000 mm
Inaltime: 1200 mm
Adancime:550 mm
FINISAJE PAL:Alb cu Zebrano Nisip
Canturi ABS
Alte accesorii de provenienta Austria
Optionale -
*Nota Mobila de receptie se livreaza ambalata.Montajul si transportul este inclus in pret pentru Bucuresti. Pentru alte localitati se percepe o taxa in funtie de valoarea mobilierului comandat.

Pret de la : 0,00 RON

Loading Updating cart...
Mai multe informatii

Imaginea este prezentata cu titlu informativ, mobilierul va fi creat la comanda iar pretul va fi stabilit in functie de dimensiuni, materiale si accesorii utilizate. Dimensiunile si culorile pentru mobilierul de conferinta pot fi modificate in functie de preferintele si necesitatile fiecarui client cat si spatiului din incapere.

Pretul pentru mobila de receptie este calculat in varianta standard (conform descrierii) si este realizata din PAL melaminat Alb cu Zebrano Nisip de 18 si 36 mm grosime cu canturi ABS, PFL Alb, balamale si glisiere normale (fara amortizare), alte accesorii import Germania si Italia.
Se pot inlocui fronturile din PAL melaminat, cu fronturi din lemn, MDF infoliat sau vopsit, de asemenea se pot adauga alte accesorii, sisteme de amortizare,la cererea clientului.
Pretul este pentru mobilierul standard si include doar mobila.
Daca nici un model de pe site nu este pe placul dumneavoastra si aveti o idee proprie,echipa noastra de proiectare va sta la dispozitie, pentru un proiect imediat.
Totul se face printr-un drum scurt,vizitand showroomul nostru.

Inchide X
Paleta de culori disponibile Atentie: Nuantele din imagini difera fata de cele din realitate in functie de setarile monitorului dumneavoastra! Nuante pentru: Mobilier receptie office Stif
Cere oferta

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon

Subiect email

Mesaj

Adauga schita:

 

captcha

×