Usi Dressing
Usi Dressing

Usi Dressing

Dressing-ul este o solutie foarte practica pentru pastrarea garderobei, iar usile glisante permit accesul usor la intreg spatiul din interior. Usile glisante se pot folosi pentru inchiderea dressing-urilor, incastrat sau corp (dulap), amenajarea unui spatiu destinat hainelor si pantofilor, gen camera dressing.

Usi glisante pentru dressing New

Usi-dressing-New
Disponibilitate: 14 zile
Montaj: gratuit
Transport: gratuit in Bucuresti
Garantie: 24 luni
Comanda prin telefon:
031.432.68.84
0730 MOBILA

Aceste usi  glisante pentru dressing sunt ideale pentru a economisi spatiu si ofera in acelasi timp si un plus din punct de vedere estetic. Usile  glisante pentru dressing sunt realizate pe diverse dimensiuni conform spatiului de care dispuneti si dintr-o gama variata de materiale: pal melaminat, MDF, geamuri securizate, geamuri sablate, geamuri vopsite, oglinzi simple sau fumurii. Pretul usilor difera in functie de sistemul de glisare si de materialele folosite la panou:sticla ,oglinda, pal. Usa - cu sistem SLIDER;SKM;SOGAL .

DESCRIERE USI GLISANTE PENTRU DRESSING NEW

DIMENSIUNI Dimensiunea totala:Lungime: 1000 mm
Inaltime : 2300 mm
FINISAJE Sticla Vopsita Diverse Modele Floral
Manere din aluminiu, sistem pentru usi glisante reglabile
Alte accesorii de provenienta Austria
OPTIONALE -
*NOTA Aceste usi glisante pentru dressing se livreaza ambalate. Montajul si transportul este inclus in pret pentru Bucuresti. Pentru alte localitati se percepe o taxa in functie de valoarea mobilierului comandat.

Pret de la : 0,00 RON

Loading Updating cart...
Mai multe informatii

Pretul usilor difera in functie de sistemul de glisare si de materialele folosite la panou:sticla ,oglinda, pal. Usa - cu sistem SLIDER;SKM;SOGAL .

Inchide X
Paleta de culori disponibile Atentie: Nuantele din imagini difera fata de cele din realitate in functie de setarile monitorului dumneavoastra! Nuante pentru: Usi glisante pentru dressing New
Cere oferta

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon

Subiect email

Mesaj

Adauga schita:

 

captcha

×