apartament

Sunteti proaspetii proprietari ai primului vostru apartament, proprietate  personala.  Ati facut sacrificii iar visul vostru are acum o adresa si 3 camere de 60 mp.  Primul pas a fost facut dar drumul nu se termina aici. Nu puteti dormi, manca, relaxa intr-un apartament gol, neamenajat.  Aici intervenim noi,  oferindu-va cateva sfaturi utile privind planificarea amenjarii si mobilarii apartamentului.

  1. 1. Viitoarea voastra casa trebuie sa va placa amandurora de aceea este de preferat sa discutati si sa ajungeti la un punct comun privind toate detaliile legate de amenajrea interiora:  culori, distributia camerelor, amplasarea mobilierului , etc. Compromisurile sunt acceptate in aceasta situatie si vor fi apreciate de catre partenerul de viata.

 

Renter-Rights

  1. 2. Ati colindat magazinele de profil in lung si in lat, ati citit teancuri de reviste si articole on-line dar inca nu v-ati decis asupra stilului pe care sa il abordati in casa voastra?! Sursele de inspiratie sunt bune, dar nu va pierdeti in multime – imprimati locuintei propriul stil si puneti ampreta personalitatii voastre. Puteti face acest lucru prin lucruri marunte, dar bine alese si punctuate corect.

 

 

  1. 3.  Fiti realisti si stabiliti de la inceput bugete clare pentru fiecare camera in parte.  Nu  trisati si respectati  planurile initiale pentru a nu ajunge la cheltuieli nejustificate si inevitabile la discutii contradictorii din care nu veti avea decat de pierdut.

 

 

VENERE + NOCE 011

  1. 4.   Alegeti impreuna mobila, electrocasnicile si accesoriile. Pentru a fi siguri ca veti avea  pentru fiecare camera mobilier unicat, adaptat exact spatiului si nevoilor voastre va sfatuim sa apelati la mobilierul la comanda. Veti  beneficia astfel de sfaturile unui designer ceea ce va va usura si mai mult munca. Multe firme de mobilier la comanda va pot ajuta si in privinta electrocasnicelor sau a  canapelei/fotoliilor, ajutandu-va astfel sa economisiti timp pretios.

 

 

 

 

  1. 5.  Daca aveti copii nu ezitati sa-I implicati in alegerea mobilierului destinat camerei lor. Ii responsabilizati tinand cont de parerile  si de preferintele lor.  Daca vreti sa petreceti timp de calitate impreuna cu copiii vostri inarmati-va cu pensule si trafalet si zugravitii impreuna camera lor. Distractia va fi garantata!

 

 

balcon

 

  1. 6.  Nu uitati de balcon/terasa! Puteti castiga  spatiu de depozitare  foarte util daca amplasati aici cateva rafturi sau chiar un dulap daca spatiul va permite. Daca va plac florile creati-va un colt de gradina –  nu aveti nevoie decat de cateva ghivece cu flori, o masa si doua fotolii pentru o oaza de relaxare in aglomeratia orasului.

 

 

 

 

  1. 7.  Bucurati-va de rezultatul muncii voastre impreuna cu familia si prietenii. O petrecere de “casa noua” este prilejul ideal pentru ca cei dragi voua sa va cunoasca casa si  sa va felicite pentru efortul depus si rezultatele minunate!

  1. petrecere apartament

No comments

The comments are closed.

Cere oferta

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon

Subiect email

Mesaj

Adauga schita:

 

captcha

×