VDMobila.ro | Mobila la comanda

CERE INFO
031.432.68.84 / 0730 MOBILA (0730.662452) comenzi@vdmobila.ro

Emotii,pregatiri,cumparaturi…toate aceastea ii anunta pe parinti ca incepe scoala! Vacanta de vara e aproape de sfarsit iar parintii care acum vor simti pentru prima data, impreuna cu cei mici, emotiile primei zile de scoala au o grja in plus: amenajarea camerei copilului proaspat scolar. Desigur, copiii ar putea sa foloseasca in continuare mobilierul vechi, dar cateva modificari sunt chiar necesare pentru noua etapa a vietii lor. De aceea vrem sa punem in revista cateva aspecte referitoare la camera viitorului scolar si cum anume poate fi ea adaptata noilor sale nevoi.


  • Ideal ar fi sa ii faceti o surpriza micului scolar si sa alegeti impreuna un ansamblu de mobilier nou-nout, realizat la comanda exact pe dimensiunile camerei lui . Veti petrece astfel timp de calitate impreuna si il vei responsabiliza implicandu-l intr-un proiect atat de serios precum amenajarea propriei lui camere.

  • mobilier roz copii

 

  1. Daca bugetul nu va permite sa redecorati complet camera, atunci puteti pune accent pe piesele de mobilier principale:

–          Alegeti in primul rand un birou adecvat varstei si inaltimii celui mic. Acesta trebuie neaparat sa fie compartimentat corect oferind suficient spatiu de depozitare pentru caiete si carti dar si un spatiu special amenajat pentru calculator si accesoriile lui.

 

mobla camera copii

–          Nu neglijati alegerea scaunului de birou. Acesta poate influenta in mod negativ pozitia corpului daca nu este ales cu grija.

 

–          Patul este si el important deoarece copilul dumneavoastra a crescut si are nevoie de un pat mai mare sau poate doar de o saltea mai buna, care sa ii sustina corect coloana.

 

 

 

mobilier camera copil

–          Daca aveti 2 sau mai multi copii cu varste apropiate care impart aceeasi camera optati pentru paturile supraetajate care va ajuta sa castigati spatiu iar pentru copii va fi o adevarata incantare sa escaladeze noile paturi.

 

 

–          Dulapul se va modifica si el o data cu inceperea scolii: veti avea nevoie de un dulap mai incapator, compartimentat astfel incat sa pastreze in ordine hainutele de scoala dar si pe cele dedicate timpului liber.

camera dubla copii

  1. Organizati in camera, impreuna cu cel mic, un spatiu de joaca in care sa stea la loc de cinste si jucariile . Chiar daca timpul dedicat jocurilor va fi mai limitat, el nu trebuie neglijat deoarece contribuie la dezvolatrea armonioasa a copilului. Daca veti opta pentru mobilierul realizat la comanda veti observa ca veti castiga spatiu in camera astfel incat copilul sa se poata distra in voie impreuna cu prietenii de joaca.

 

 

  1. camera copil

No comments

The comments are closed.

Date identificare fiscala

SC PROIECT INTERIOR DESIGN SRL

Nr.Ord.Reg.Com: J40/4575/2013

CUI: RO31471016

Sediu social si Punct de lucru: Heliade Intre Vii, nr.8, corp C6, cam. 3.6.3 si cam. 3.6.4, etaj 3, sector 2, Bucuresti
IBAN:RO81 UGBI000012201227RON
Banca:Garanti Bank–Agentia Mosilor

Articole recente