VDMobila.ro | Mobila la comanda

CERE INFO
031.432.68.84 / 0730 MOBILA (0730.662452) comenzi@vdmobila.ro

Cum amenajezi biroul de acasa ?!

Foarte multi dintre noi fie ca suntem liberi profesionisti, colaboratori sau ne gestionam propria afacere preferam sa lucram de acasa sau macar sa ne continuam lucrul acasa dupa orele de program. In oricare dintre aceste situatii avem nevoie de un spatiu special amenajat in care sa ne putem derula activitatea. Acesta poate fi reprezentat de o camera in sine, asta in cazurile in care vorbim de o casa spatioasa care sa permita acest lucru sau, in cele mai multe cazuri de un coltisor din living.

 

Pentru a obtine un spatiu ideal pentru munca trebuie sa respecti cateva reguli generale:

 

  1.  1. Nu folosi dormitorul pe post de birou, chiar daca spatiul iti permite acest lucru. Dormitorul trebuie sa fie destinat strict odihnei si somnului.

 

mobila birou acasa living

  1. 2. Amenajeaza biroul in living in coltul cel mai apropiat de fereastra. In acest fel vei avea lumina naturala atunci cand lucrezi acasa pe timp de zi.

mobila de birou

  1. 3. Nu aglomera camera cu un birou masiv, care ocupa foarte mult spatiu. Opteaza pentru un mobilier de birou modern, realizat la comanda exact pe dimensiunile si nevoile tale.

Birou-Pheonix

  1. 4. Atunci cand amenajezi biroul de acasa alege si unul sau chiar doua rollbox-uri, ideale pentru depozitarea actelor.

Mobilier stocare documente Roll

  1. 5. Daca faceti echipa si la munca de birou iar spatiul va permite puteti amenaja un birou dublu la care sa lucrati aamandoi. Puteti castiga spatiu de depozitare daca apelati la rafturi suspendate pentru depozitarea actelor si a bibliorafturilor.

 

 

  1. mobila birou

  1. 6. Alege un birou pe colt daca forma camerei ti-o permite . Vei folosi astfel o zona care altfel ar fi ramas oricum neutilizabila si economisi spatiu pretios.

birou de colt

  1. 7. Nu neglija scaunul de birou. Acesta iti poate corecta pozitia corpului sau, dimpotriva, iti poate da serioase probleme de sanatate. De aceea te sfatuim sa nu faci rabat de la calitate.

  2. Scaun-office-ZORBAScaun-office-FORMULA-otel-cromatScaun-birou-NEO

No comments

The comments are closed.

Date identificare fiscala

SC PROIECT INTERIOR DESIGN SRL

Nr.Ord.Reg.Com: J40/4575/2013

CUI: RO31471016

Sediu social si Punct de lucru: Heliade Intre Vii, nr.8, corp C6, cam. 3.6.3 si cam. 3.6.4, etaj 3, sector 2, Bucuresti
IBAN:RO81 UGBI000012201227RON
Banca:Garanti Bank–Agentia Mosilor

Articole recente