VDMobila.ro | Mobila la comanda

CERE INFO
031.432.68.84 / 0730 MOBILA (0730.662452) comenzi@vdmobila.ro

Cum sa compartimentezi mobila de bucatarie !

Te-ai hotarat sa iti faci mobila de bucatarie noua  sau pur si simplu vrei sa faci cateva modificari la mobila veche, dar cata atentie acorzi compartimentarii si cum te-ai gandit sa folosesti la maxim spatiul pe care il ai la dispozitie ?!  Daca vei apela la o firma de mobilier la comanda vei avea parte de sfaturi utile din partea unui proiectant, insa si acesta se va baza pe  informatiile si dorintele tale. Tu stii cel mai bine cate farfurii,  tigai, oale si tacamauri ai in dotare si unde iti place sa le ai la indemana, de aceea este cel mai bine sa iti faci un plan de acasa ca sa ii poti da proiectantului cele mai bune informatii.

Evident trebuie sa pui pe prim plan si aspectul estetic al bucatariei care impreuna cu o buna organizare a acesteia vor transform orice bucatarie banala intr-un spatiu de vis, un loc in care cu drag se vor strange prietenii si familia .

Planul de compartimentare:

 

–          Asa cum spuneam si mai sus, trebuie sa iti folosesti vederea in spatiu si sa stabilesti de la bun inceput unde vor sta principalele ustensile pe care le folosesti constant in bucatarie.

 

bucatarie la comanda

 

–          Corpurile suspendate sunt destinate in general  paharelor, canilor si cestilor, pentru a le avea mereu la indemana.

 

–           Incearca sa nu amesteci in acelasi dulap farfuriile cu tigaile sau paharele de cristal cu oala de sarmale  !!

 

–          Daca ai o bucatarie de colt nu dispera! Mobilierul la comanda te ajuta sa folosesti fiecare coltisor al bucatariei tale cu ajutorul sistemelor  special pentru corpurile de colt.

 

bucatarie_dulap_colt

 

–          Opteaza pentru tavile speciale pentru tacamuri si vei avea mereu ordine in sertar si totul la indemana.

 

accesorii mobila compartimentare bucaatrie

–          Nu uita de Cosul Jolly – o solutie foarte practica pentru depozitarea  sticlelor  de bautura sau a recipientelor  cu ingredientele folosite in mod frecvent la gatit (ulei, otet, mirodenii )

cos jolly

 

–          Renunta la clasicul uscator/picurator de vase!  Pentru a castiga spatiu monteaza scurgatorul de vase  intr-un corp superior de mobilier.  Vei tine vasele spalate ascunse de ochii curiosilor si vei avea mereu chiuveta si blatul de lucru libere.

 

picurator vase

No comments

The comments are closed.

Date identificare fiscala

SC PROIECT INTERIOR DESIGN SRL

Nr.Ord.Reg.Com: J40/4575/2013

CUI: RO31471016

Sediu social si Punct de lucru: Heliade Intre Vii, nr.8, corp C6, cam. 3.6.3 si cam. 3.6.4, etaj 3, sector 2, Bucuresti
IBAN:RO81 UGBI000012201227RON
Banca:Garanti Bank–Agentia Mosilor

Articole recente