VDMobila.ro | Mobila la comanda

CERE INFO
031.432.68.84 / 0730 MOBILA (0730.662452) comenzi@vdmobila.ro

Proiect Interior Design este o companie nou infiintata în continuă si rapidă dezvoltare. Operează pe sectorul proiectarii si productiei de mobilier pe comanda cat si design-ului de interior.

Proiect Interior Design este infiintata in aprilie 2013, are forma de societate comerciala cu raspundere limitata si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile si reglementarile in vigoare din Romania.

Societatea este inregistrata la Registrul Comertului, sub nr. J40/4575/2013. Codul Unic de Inregistrare al societatii este RO31471016, capitalul social este de 1000.00 lei iar activitatea se desfasoara la punctul de lucru din Bucuresti, sec. 2, str. Electronicii, nr. 48, parter.

Proiect Interior Design are ca obiect principal de activitate Comertul cu amanuntul al mobilei, al articolelor de iluminat si al articolelor de uz casnic n.c.a, in magazine specializate, conform codurilor CAEN – sectiunea G – 4759.

De la inceput societatea si-a propus sa comercializeze produse de mobilier prin intermediul magazinului on-line www.vdmobila.ro, magazin administrat de Proiect Interior Design.

VDMobila.ro comercializeaza in principal mobila dar si produse adiacente precum saltele, canapele si fotolii, scaune si mese, electrocasnice dar si decoratiuni de interior. Produsele secundare pe care le comercializam provin din orientarea catre client de a satisface nevoile acestuia pentru a-l ajuta si a-i oferi solutii complete .

Vanzarea produselor se face atat prin intermediul magazinului cat si in cadrul showroom-ului nostru din  str. Electronicii, nr. 48, parter, Bucuresti.

Avantajul pe care il avem fata de multe magazine on-line care comercializeaza mobilier este ca noi il si producem.Produsele noastre sunt caracterizate de o foarte buna calitate, sunt fabricate pe bază de materiale si accesorii certificate Germania si Italia, iar preturile sunt extrem de competitive.

Iata care sunt domeniile noastre de activitate:

 • Proiectarea mobilierului.
 • Design de interior.
 • Productia mobilierului la comanda pentru locuinte, birouri, magazine, hoteluri, restaurante, scoli, etc.

Echipa noastra oferă solutii complete  pentru a da mobilierului dumneavoastra unicitate, durabilitate si indrumare in tendinţele mobilierului modern, incearcand intotdeauna sa gaseasca un echilibru perfect intre forma si functie.

Echipa VDMobila va indruma in alegerea modelelor de mobilier in funcţie de spatiul alocat pe care doriti sa il amenajati. Va asteptam la showroom unde specialistii nostri va stau la dispozitie pentru simulari 3D ale amenajarii cu mobilierul ales de dumneavoastra.

Proiect Interior Design deţine controlul asupra întregului proces de producţie, de la fabricare până la livrare, astfel putem garanta  calitatea la cele mai inalte standarde.  Noi lucram cu un număr de designeri foarte apreciati  pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi  în design. De asemenea productia este gestionata de personal cu inalta calificare si experienta dobandita in fabrici de mobilier de renume international.

Datorită tuturor acestor motive si multor altele, VDMobila va fi garantul tau in proiectarea si productia mobilierului.  Prin urmare,VDMobila este de două ori revolutionar.

Misiunea noastra este sa multumim cat mai multi clienti, persoane fizice de produsele si serviciile noastre si cat mai multi parteneri multumiti de promptitudinea si eficienta noastra .

In cadrul site-ului puteti vedea o serie de modele si ansambluri de mobilier. In cazul in care nici un model nu corespunde necesitatilor dumneavoastra, puteti face o schita a modelului dorit si noi vă indrumam pas cu pas si va consiliem in alegerea celui mai potrivit produs.

 DE CE SA NE ALEGETI !

 pentru ca avem:

 • o gamă largă si variata de mobilier
 • folosim o gama larga de decoruri si culori de mobilier din PAL si MDF (vopsit sau infoliat)
 • consultanta gratuita
 • design modern si original
 • transport si montaj gratuit pe raza municipiului Bucuresti
 • calitate garantata la toate produsele comercializate
 • termene de executie si livrare scurte
 • servicii de garantie si postgarantie
 • posibilitatea de plata in rate, fara dobanda.

Date identificare fiscala

SC PROIECT INTERIOR DESIGN SRL

Nr.Ord.Reg.Com: J40/4575/2013

CUI: RO31471016

Sediu social si Punct de lucru: Heliade Intre Vii, nr.8, corp C6, cam. 3.6.3 si cam. 3.6.4, etaj 3, sector 2, Bucuresti
IBAN:RO81 UGBI000012201227RON
Banca:Garanti Bank–Agentia Mosilor

Articole recente