VDMobila.ro | Mobila la comanda

CERE INFO
031.432.68.84 / 0730 MOBILA (0730.662452) comenzi@vdmobila.ro

Mobilier eco

Teak

Lemnul  de teka, a aparut pe scena mondială ca fiind un lemn de esenta tare si natural. Contine uleiuri si siliciu, care acționează în calitate de factor impermeabil, rezistand la capriciile mediului și la atacul permanent al insectelor. În plus, lemnul are o substanță care contine latex,  protejand cuiele și șuruburile de coroziune, crescând astfel durata de viață a mobilei. Cu toate aceste caracteristici, mobilierul  si accesoriile, intra in categora ecologica, cea abordata in prezent pentru o viata mai sanatoasa. Mobilierul ecologic, s-a născut din visul celor ce doresc o schimbare radicala a producerii mobilei. Experiența în medii rezidențiale, comerciale și in viata cotidiana a determinat designerii si proiectantii sa recurga la produse de calitate, cu design unic și materii prime, avand un impact redus asupra mediului.

VDMobila este întotdeauna atenta la raportul  eco – durabilitate. Intregul proces de producere a mobilierului,  a respectat mereu  mediul, durabilitatea socială și economică.

Din aceasta filozofie a luat nastere ideea de a adapta stilului contemporan multe secrete stravechi  si primordiale ale stilului artizanal.

Această linie noua  contine un sistem ce vă permite să combinați mai multe elemente pentru a minimaliza utilizarea de șuruburi, cleiuri si multe altele.

Lemnul  de nuc si stejar, recoltat din padurile europene, gestionat și certificat in mod corect și responsabil fata de mediul inconjurator. Păduri  care sunt monitorizate și evaluate în conformitate cu parametrii și regulile in vigoare.

Pentru finisare se foloseste  numai ulei vegetal. Noi nu folosim produse derivate din petrol sau orice alte substanțe dăunătoare. Utilizarea de lemn masiv cu finisaj din ulei natural, permite întreținerea și repararea ușoară a acestuia.

Acest proces inovator este conceput pentru a readuce viata si sanatate, in casele noastre, respectand totodata natura inconjuratoare.

O contribuție la protecția mediului este data, in principiu, de nivelul calitativ al manoperei. Mobilier  ce   poate  fi transmis din generație în generație este soluția cea mai ecologică, pentru a obține un impact redus asupra mediului.

Prin achiziționarea unui astfel de mobilier, veti putea aduce parfumul, puterea si cantecul padurii in casele dumneavoastra. Aceste elemente creeaza  o stare de bunastare si armonie, factori ce stau la baza unui trai confortabil si sanatos.

Ecuatia primordial- contemporana, ce va  sta la baza omului constient de sine prin mediu, este urmatoarea:

MEDIU = NATURA = COPAC = OXIGEN = VIATA

Oamenii au co–existat mereu cu natura, lemnul fiind dintotdeauna o sursă importantă de trai, datorita posibilităților multiple de utilizare.

Odată cu conștientizarea importanței vitale a lemnului, am intodus materii prime  în stare  naturala, atât în procesul fabricarii, lipsit total de adezivi pana la finisajele cu  ulei natural.

De asemenea, conștienți de faptul că prelucrarea lemnului implica taierea de arbori, este angajamentul nostru de a folosi lemn din paduri gestionate și certificate, angajate în reîmpădurire.

Șansele de supraviețuire a omenirii, a familiilor noastre și  in special a copiilor, depind de asumarea responsabilităților  specifice a  trei domenii: natural, ecologic  si etic. Pe aceste  concepte de bază, formam o companie, care își propune să transforme aceste idei, într-o nouă filozofie de produs și o nouă abordare a managementului de clienți a acestui segment.

Toate produsele noastre de mobilier  sunt realizate din materiale naturale. Atunci când este posibil mobilierul este realizat fără părți metalice, iar asamblarea acestuia se va face usor si rapid, fara a fi un pericol pentru cei mici. Vopselele sunt în marea majoritate, naturale și complet ecologice, fără a fi utilizati solventi.

Filosofia unei firme trebuie sa mearga pe o logistica atenta, incepand de la alegerea furnizorilor si pana in momentul in care ajunge in casele dumneavoastra.

Acest proces este menit sa faca viata usoara si sanatoasa clientului, pornind de la materiale ecologice si pana in momentul in care ajunge in casa fiecaruia. Materialele  și componentele  folosite sunt testate pentru igienă, siguranta si sanatate. Noi folosim pal cu emisii clasa E-1 (EGGER,  Kronoshpan) în condiții de siguranță, cu marginea materialelor ABS și PVC avand o grosime de 0,3 până la 2 mm, marca Rehau. Accesoriile (balamale, glisiere, manere, etc.) poarta semnatura unor tari veterane in industria mobilierului, si anume Italia si Germania. De mare importanță în calitatea și durabilitatea mobilierului produs de Proiect Interior Design sunt materialele folosite în producție –  de la bord laminat cu particule, pana la elemente de mobilier ecologice, realizate din resturi si deseuri reciclate, ramase din prelucrarea lemnului si a altor materiale.

No comments

The comments are closed.

Date identificare fiscala

SC PROIECT INTERIOR DESIGN SRL

Nr.Ord.Reg.Com: J40/4575/2013

CUI: RO31471016

Sediu social si Punct de lucru: Heliade Intre Vii, nr.8, corp C6, cam. 3.6.3 si cam. 3.6.4, etaj 3, sector 2, Bucuresti
IBAN:RO81 UGBI000012201227RON
Banca:Garanti Bank–Agentia Mosilor

Articole recente